ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Öğretmen Rüstem Şen İlkokulu

Şehit Öğretmen Rüstem Şen İlkokulu

Aksaray Mah.Çilesiz Sok. Merkez ELAZIĞ
Vizyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilkelerine bağlı, Yurdunu ve milletini seven, Ülkemizin muasır medeniyetlerden de daha ileriye gitmesi için mücadele etmeyi kendisine görev bilen, Bilimi; yaşamında temel kaynak olarak benimseyen, Araştıran, sorgulayan, Milli ve manevi değerlerimize, geleneklerimize ve kültürümüze sahip, İnsan odaklı, ahlaklı bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, manevi unsurları okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Şehit Öğretmen Rüstem Şen İlkokulu başladığı noktadan her gün biraz daha ileriye taşıdığı eğitim öğretim kalitesinde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Aksaray Bahçeler Mahallesi Çilesiz No: 10 Merkez Elazığ